14 Nisan, 2024

Toz Örnekleme Cihazları

YERLİ ÜRETİM TOZ ÖRNEKLEME CİHAZI


  Yeni nesil ISO Smart toz ve gaz örnekleyici, baca emisyonlarını örneklemek için uluslararası standartlara uygun olarak tasarlanmış ve geliştirilmiştir.

Örnekleyici, baca gazı sıcaklığı, ısıtmalı örnekleme probu ve filtre tutucu sıcaklık ölçümü ve kontrolü için beş termokupl girişi ile donatılmıştır. İmpinger tertibatlarından geçen gaz sıcaklığının ölçümü ayrıca iki ilave sıcaklık sensörü ve girişi ile gerçekleştirilir.

Baca gazı hız ölçümü bir pitot tüpü ile yapılır. Ölçülen baca gazı hızı mikroişlemci tarafından değerlendirilir ve izokinetik örnekleme sağlar.

Örnekleyicinin toplam gaz hacmi kuru gaz sayacı ile ölçülür. Ölçülen tüm sıcaklıklar cihazın belleğinde saklanır. Tüm bu işlemler otomatiktir ve cihazın mikroişlemcisi tarafından kontrol edilir..Örnekleyicide, girişten geçen sıvıların varlığını tespit eden dahili su tutucu ve sensör bulunur. Sıvıların girişten kazara geçmesi durumunda, bu sensör pompayı otomatik olarak durdurur ve alarm verir. Kullanıcı suyu su tahliye çıkışından tahliye edebilir. Su tahliye edildikten sonra numune alma işlemi otomatik olarak başlar. Cihazın bu önemli özelliği, cihazın dahili parçalarına zarar gelmesini önler.  


ISO Smart+  tam otomak örnekleme cihazı toz ve gaz örneklemesi için tasarlanmışr. Örnekleme işlemini uluslararası standartlara uygun olarak gerçekleşir. Gerekli ölçüm parametrelerini standartlarda belirlenen kurallara göre ölçer ve hesaplar. ISO Smart+ parkül madde, gaz, metal, ve dioksin örneklemesi için otomak bir örnekleyicidir.




"Rahat ve şık çalışabilmeniz için, sıkı ve akıllı çalışıyoruz."

Yunus Nevayeshirazi

Genel Özellikler


Debi çalışma aralığı5 ÷ 60 l/dak.
Örneklenmiş gaz koşullarıKuru, maksimum sıcaklık 45°C
Gaz girişiHızlı bağlantı
Çalışma koşulları- 20 ÷ 40°C 95% UR
Saklama koşulları- 10 ÷ 50°C 95% UR
Ekran5.0” Renkli Grafiksel
Veri portuUSB 2.0
Yazıcı portuBluetooth
Dahili hafıza16 GB
Besleme220 Vac ±10% 50/60Hz
Yapı Malzemesi% 100 Alüminyum
Tuş takımı Polikarbonat
Boyutlar395 x 262 x 502 mm (G x D x Y)
Ağırlık15 kg [4.5 m3/h pumpa ile]